Diana  Tattoo Art
 

Tekst Tattoo zonder eerst langs te komen?

Op dit moment kun je niet zelf een afspraak hiervoor inplannen. Ik kan je alleen inroosteren in de ‘gewone’ agenda. Een afspraak voor een info-gesprekje kun je hier maken. 


Er is altijd veel vraag naar kleine tekst tattoos.  Superleuk om te zetten, maar sinds de Corona sluitingen is het erg druk in de shop. Het kan even duren voordat je dan op een info gesprek/tattoo afspraak kan komen. 

Maar juist met kleine tekst tattoos is het idee vaak wel duidelijk en hoeven we niet veel te bespreken. Omdat je met tekst al heel veel voorwerk zelf kunt doen, kun je via de onderstaande knop in de agenda een afspraak inboeken om direct je tattoo te zetten. 

Wanneer jij dan via deze website ; www.1001fonts.com een lettertype uitzoekt, al een beetje over de plek nadenkt, dan kun je direct voor je teksttattoo terecht. Wanneer je tekst wilt en je hebt geen lettertype dan redden we de afspraak niet op dit tijdstip en moeten we een andere afspraak maken. Bij twijfel kun je altijd een mailtje sturen. 

Bij het inboeken van de afspraak wordt de aanbetaling van €25,- gelijk in rekening gebracht. De kosten van een kleine tekst tattoo liggen tussen €80/€120 per tattoo, de aanbetaling wordt na afloop verrekend.

De tattoos mogen niet te groot zijn, twijfel je of jouw ontwerp hier voor in aanmerking komt, stuur dan een mailtje. Wanneer op de afspraak blijkt dat er geen tijd voor is, dan vervalt je aanbetaling en moeten we een andere afspraak maken. Een tattoo als onderstaande voorbeelden is waarvoor dit bedoeld is.

Je hoeft dan niet eerst langs te komen voor een info gesprek. Wanneer je dat liever wel doet omdat je advies wilt, dan mag dat natuurlijk altijd. 18BFE829-8342-41A3-BD7A-FE1D3C463E98
298583C8-FBC4-417A-ADE1-6533969AD5F5
D770CA83-768D-45D3-92EE-E1ECF987F2DE 
E-mailen
Map
Info
Instagram