Diana  Tattoo Art
 

September 2022: Diana loopt mee met de Walk for Kika  in 2 dagen moet zij 82 km wandelen op het Pieterpad. Hiermee wordt zo veel mogelijk geld ingezameld in de strijd tegen KinderKanker.  Wil jij Diana steunen en een donatie doen, dan kan dit op haar eigen pagina voor dit evenement :

https://www.walkforkika.nl/diana-saarloos-walk-for-kika-pieterpad-challenge-editie-2

Dank je wel!! 


_____________________________________________________________________________________________

Troubles in de Tattoeagewereld

Afgelopen weken is meer en meer in het nieuws gekomen dat er dingen gaan veranderen mbt tot de hygiënerichtlijnen en de inkten in de tattoobranche. Omdat de informatievoorziening, vooral over het laatste punt, moeizaam op gang komt, zorgt het voor ontzettend veel onrust en onduidelijkheid. Om voor mijn klanten iets meer verheldering te krijgen, heb ik getracht zo veel mogelijk informatie te vinden en de situatie zoals deze momenteel is samen te vatten.  lees meer


___________________________________________________________________________________

Hoera de shop is weer geopend. Vanaf 2 maart ben ik Back In Business.

 

Iedereen die een afspraak had staan krijgt een nieuwe datum door. Dit kan even duren omdat ik heel wat weken moet verzetten. Mocht je voor 2 maart niets gehoord hebben, mail me dan even. Check je je spam en reclame mappen. 

Tot snel in de shop! Diana


Trash Polka Tattoo

Michel is een fervent Dungeons and Dragon speler. Met dit thema hebben we een Trash Polka ontwerp gemaakt. In het filmpje krijg je een beeld van het hele tattoo-proces. 

Stadsrechten

23 november 2020, Haarlem bestaat 775 jaar en dan wordt gevierd.. op deze pagina kun je speciaal ontwerpen tattoo's vinden die met Haarlem te maken hebben. 

Van tattoo tot ontwerp

Haarlem, 17 juni 2020. In dit filmpje kun je de verloop van ontwerp tot tattoo zie. in een notendop, dat wel.. maar zo krijg je wel een idee van het proces. 


De info afspraken waren zo snel volgeboekt, ik heb wat meer mogelijkheden in de agenda toegevoegd. Wil je info over je tattoo, het ontwerp, de mogelijkheden.. plan dan een afspraak in  het is kosteloos en vrijblijvend. Kom alleen!

Haarlem, 16 mei. Gelukkig ben ik al weer een weekje aan de gang en super om weer aan het werk te zijn. Ik wil alleen heel graag benadrukken dat je alleen op je afspraak moet komen. Als je iemand meeneemt houdt het in dat het risico dus voor mij twee keer zo groot wordt. Kom dus alleen. Er zijn uitzonderingsgevallen, wanneer je bijvoorbeeld voor een trouwtattoo langs komt. Maar verder.. kom alsjeblieft alleen en op tijd!

We zijn weer geopend  

Haarlem, 11 mei 2020. Hoera, de shop is weer geopend. Natuurlijk  wel met aanpassingen; het belangrijkste is dat je je aan de RIVM regels houdt, alleen komt en wanneer je ziek bent geweest of niet lekker bent, thuis blijft. Iedereen heeft een mail gekregen en is weer netjes ingepland in de agenda. Ik heb acht weken werk door moeten schuiven, dus ik hoop dat iedereen begrip heeft dat soms iets langer moeten wachten. Mocht je vragen hebben laat het me weten. Het liefst via de mail. Shop gesloten, tot in ieder geval 6 april

Haarlem, 23 maart ‘20. Vandaag is de shop gesloten  voorlopig tot 6 april. Echter je kunt nog wel een info-afspraak inplannen. Dit kan namelijk door middel van video-bellen of telefonisch. 

Een info afspraak kun je gewoon inboeken, we houden dan een video-gesprek of hebben we telefonisch/mail contact. Laat je telefoonnummer achter en dan neem ik contact met je op wanneer onze afspraak staat. Behalve wanneer je een cover wilt, dan moet je echt naar de shop komen. Echter, deze afspraak moet dan wachten tot alles weer 'normaler'is. 


Corona virus

Haarlem 16 maart '20 - Vooralsnog blijft de shop gewoon open. Omdat het een gesloten shop is ben ik als tattoo-artiest alleen met de klant.

Mijn verzoek is dan ook om alleen op de afspraak te komen. 

Desinfecteer eerst je handen en telefoon voordat we aan de slag gaan  en was je handen na toiletbezoek.

Wanneer je je niet helemaal goed voelt of verkouden bent, dan verplaatsen we de afspraak naar een ander tijdstip. Heb je vragen of wil je overleggen, stuur dan een mailtje. 

Een info afspraak kun je gewoon inboeken, we houden dan een video-gesprek of hebben we telefonisch/mail contact. Laat je telefoonnummer achter en dan neem ik contact met je op wanneer onze afspraak staat. Behalve wanneer je een cover wilt, dan moet je echt naar de shop komen. Echter, deze afspraak moet dan wachten tot alles weer 'normaler'is. 

Groet Diana


Tattoo Conventie Rotterdam Alkmaar

Het weekend van 7 en 8 maart ben ik te vinden op de Conventie in Rotterdam. Meer info over de conventie kun je hier vinden: 

https://inknart.nl/rotterdam/ 

Er zijn geen vrije plekken meer op de conventie. Maar op 21 en 22 november is de conventie in Alkmaar. Hier heb ik nog wel plek. Vind jij het leuk om op een conventie getattooeerd te worden en wil je een one of a kind ontwerp, laat het me dan weten. diana@dianatattooart.nl of plan een afspraak in via: info afspraak


Info gesprek 

Sinds kort is er een mogelijkheid om je eigen tijd en dag uit te kiezen voor een info gesprek. In het menu op de website vind je de pagina terug. Een korte uitleg over het maken van de afspraak voor jouw tattoo-info kun je zien in dit filmpje. 

 
E-mailen
Map
Info
Instagram