Diana  Tattoo Art
 

De agenda is weer geopend

UPDATE 14 juni 2022

De agenda is weer geopend. Je kunt een afspraak in plannen voor een info gesprekje. Tot snel in de shop :-))


Haarlem, 27 november 2021 

Voor de lockdowns was er altijd wel een kleine wachttijd. Deze is in de afgelopen twee jaar steeds langer geworden, nu zelfs naar acht maanden. Hierdoor heb ik besloten mijn agenda voorlopig te sluiten. Dan kan ik die lange wachttijd in gaan lopen. 

Wanneer er onverhoopt een lockdown komt, of wanneer ik zelf ziek kom te liggen/of in quarantaine moet, dan heb ik zo ontzettend veel werk om de agenda te verplaatsen. Zelf heb ik afgelopen week met Corona ziek gelegen en de dagen die ik niet gewerkt heb moet ik nu op mijn eigen vrije dagen in gaan halen. Dat doe ik met liefde hoor, maar het is niet de bedoeling.. mijn vrije dagen heb ik hard nodig :-))


Om deze reden heb ik besloten om vooralsnog geen nieuw werk aan te nemen. Ik ga eerst kijken wat er gebeurd met de kleuren. Er is nu nog steeds geen duidelijkheid over..ja.. in zoverre.. je mag niet met kleur werken vanaf 4 januari. Ik ga rond de kerst mijn klanten, die voor kleur ingepland staan, mailen. Dan kunnen we de mogelijkheden doornemen die dan wel kunnen. 

Als de wachttijd weer wat korter is geworden, meld ik via mijn website en de social media weer wanneer er weer info afspraken en nieuw werk ingepland kan worden. Alle afspraken die nu staan gaan natuurlijk door en de info afspraken die ingeboekt staan vinden ook doorgang.  Dank voor je begrip. 


Diana

 
E-mailen
Map
Info
Instagram