Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

To cover or not.

Voor iedereen die dat dolfijntje, de draak tribal, barbed wire, het tekenfilmfiguur of de naam van die ene ex zat is, heeft  Diana goed nieuws. Zij zet namelijk al lange tijd  covers en weten dat een goede cover up tattoo veel meer is dan het verbergen van een oude tatoeage.

Bij Diana is het balend van je oude tattoo binnenlopen en dolblij met je nieuwe naar buiten gaan.

Met een cover tattoo kan ook jij straks stralend rondlopen met een gloednieuwe tattoo waar je trots op mag zijn. 

IETS WEG TE WERKEN?

oude tattoo

We hebben allemaal weleens spijt. Bij een oude tattoo die niet meer bij je past is dat extra pijnlijk; hij zit er per slot van rekening voor altijd. Toch? Diana is ervaren in het zetten van covers en weet als geen ander hoe fantastisch het is om oud zeer weg te halen. In de  studio in Haarlem kun je oude liefdes en vervelende herinneringen inruilen tegen een indrukwekkende nieuwe tatoeage; eentje die je stiekem altijd al wilde hebben.Het toffe van een cover laten zetten bij Diana is dat je niet meer aan de oude hoeft te denken. Die is stom, dat weten we. Wij horen bij een cover up tattoo namelijk graag wat je wél wilt. Denk aan die nieuwe: wat zou je willen? Wat spreekt je aan? Zoek eens op internet en maak vooral een Pinterest board aan. Laat het verdere uitdenken maar aan Diana over. zij kijkt ernaar en gaan aan de slag met tekenen.OUT WITH THE OLD, IN WITH THE NEW!


Je hoeft dus niet te denken vanuit wat je hebt, maar wat je wilt. De rest doet Diana voor je. Daar is ze in opgeleid. Ze heeft geleerd te kijken, zo ziet ze mogelijkheden in plaats van beperkingen. En geloof het: er is heel veel mogelijk. Zolang de cover maar groter is dan de oude tattoo. Want er is ook wat ongetatoeëerde huid nodig om er iets heel moois van te maken. Werken met kleur helpt vaak, alhoewel dit geen must is. Wil je het bij zwart en grijs houden? Ook goed.

Zo’n cover is trouwens echt nooit een groot zwart vlak. Vreselijk toch? Daar doet Diana niet aan. Omdat ze werkt met dunne naalden, schitterende kleuren en de juiste inkt, kan er zoveel meer. Geen doorgezakte zwarte vlekken of letters meer. Kom maar door met die wensen waarin lijnenwerk, water color, mandala, trash polka of iedere andere stijl een hoofdrol speelt. Ze denkt oprecht met je mee.

DE TIJD NEMEN

de cover

Nu je dit weet kun je niet wachten tot die oude tattoo weg is. Help! Je hebt haast. Tja, dat werkt dus niet bij een cover. We moeten er rustig de tijd voor nemen om het voor jou zo fraai mogelijk op te lossen. Als je een kapot auto-onderdeel hebt laat je er toch ook geen elastiekje omheen doen door de monteur? Om te beginnen kom je gewoon eens langs om jouw ideeën te bespreken. Je deelt je Pinterest bord en neemt samen met ons alle ingevingen, twijfels en vragen door. Zeker? Dan plannen we een eerste sessie met je in. Bij covers zijn vrijwel altijd twee sessies nodig. Tijdens de tweede sessie loopt ze de nieuwe tattoo grondig na om te zien of alles goed is blijven zitten. De huid eronder is immers al eens getatoeëerd: soms pakt de inkt dan minder goed. We nemen alle tijd die nodig is. Fijn om te weten dat Diana bij het zetten van covers het ‘gewone’ uurtarief hanteert. 
LITTEKENS

Misschien wel de meest tastbare vorm van oud zeer. Littekens zijn zichtbare herinneringen aan iets waar je zo onderhand wel vanaf wilt. Diana kan helpen met het zetten van een cover tattoo. Een cover kan er soms overheen, soms omheen. Dat hangt onder andere van de grootte en plek van je litteken af. Twijfel je of een cover bij jouw litteken mogelijk is? Kom gewoon langs, we kijken ernaar en geven eerlijk advies. 


TOE AAN EEN COVER? BEZOEK DIANA TATTOO ART

Wil jij meer informatie? Kom op een info afspraak langs, volg Diana op  Facebook en  Instagram en kijk alvast eens verder op onze  website, of mail voor een afspraak op een doordeweekse dag. 


Diana: “Covers zetten geeft zoveel extra voldoening. Mensen komen verdrietig om mislukte tattoos binnen en lopen helemaal blij de deur weer uit met hun nieuwe tattooEn dat is vaak ook de tatoeage die ze altijd al wilde.


Portfolio Instagram; https://www.instagram.com/dianatattooart

 
E-mailen
Map
Info
Instagram