Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

Nieuws

27 november 2023 - Ik wil een cover .. en nu... 

Op mijn pagina kun je al veel uitleg terug vinden over covers. Maar ik merk in de shop dat er nog wat puntjes zijn. Wanneer je namelijk op info geprekje komt is het goed zelf al te weten wat je leuk vindt. En dan kun je eigenlijk het volgende doen. Stel jezelf de vraag; "Wat zou ik graag op deze plek willen hebben"? En dan hoef je niet na te denken over of het kan en of het wel voldoende dekt. Dat is allemaal niet van belang. Daar ga ik juist over na denken. Zet al je ideetjes, stijl, kleur, foto's, voorbeelden op een pinterest bord. Daar kunnen we dan mee werken. Zo is je info gesprek het beste voor te bereiden. 

26 november 2023 - Disney dag in de maak

De Harry Potter dag was een succes. Op instagram en Facebook kun je het resultaat terugzien. Daarom ga ik nog een keer een dergelijke dag doen, alleen dan met Disney als thema. Binnenkort zet ik verschillende ontwerpen op de socials. Dus hou het in de gaten. 

6 november 2023 - Harry Potter Tattoo Dag

Hé Potterheads, ik heb op vrijdag 24 november Harry Potter Friday. Speciaal deze dag wil ik alleen Harry Potter Tattoos zetten. (En deze gaan voor een iets goedkoper tarief)
Ik heb een aantal ontwerpen gemaakt. prijs is op aanvraag, vermeld dan wel even de grootte en plek.
Heb je zelf een idee of ontwerp, let me know. Alleen via de mail, tattooartdiana@gmail.com. Geen DM! #harrypotter #harrypottertattoo #tattoo #haarlem #diana #harrypotterfriday


dingetje
dingetje
up to no good
up to no good
dumbledore
dumbledore
elixer
elixer
krant
krant
harry potter
harry potter
harry
harry
hoed
hoed
sleutels
sleutels
 
E-mailen
Map
Info
Instagram