Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

tattoo Style

Bio Mechanical

Terminator tattoo Mechanische en organische elementen, die samen een indrukwekkend en surrealistisch effect geven. 


Black & Grey 

Werkt altijd Subtiele en zachte schaduwen, fijn lijnwerk, veel zwart en diverse tinten grijs. 
Botanical Print

Tot op de nerf nauwkeurig Jouw favoriete blad of de bloem wordt in tatoeage-inkt gedipt en voorzichtig op de huid gelegd. De afdruk die achterblijft is het definitieve ontwerp voor de tatoeage. Cover

De ruil van je leven Oude liefdes en vervelende herinneringen inruilen tegen een indrukwekkende nieuwe tatoeage. Bij covers zijn vrijwel altijd twee sessies nodig. 


Dotwork

Puntsgewijs Gedeeltelijk of helemaal opgebouwd uit puntjes, hoofdzakelijk met zwarte inkt. De afstand tussen de puntjes bepaalt hoe licht of donker de tatoeage eruitziet. 


Fine Line

Fijntjes Dikke en dunne, korte en lange lijnen in thema’s die variëren van sierlijke bloemen tot geometrische vormen. Meestal met zwarte inkt gezet. Folk Art 

Folklore Oost-Europese stijl die zich kenmerkt door kleuren, bloemen, vogels en bijzondere patronen.


Full Color Realistic

Nét echt Veel en vol kleur, veelal volledig ingekleurd, en vooral realistisch: trend- en tijdloze stijl. 
Geometric

Stoere precisie Patronen en vormen uit de wiskunde die met precisie worden gemaakt, al dan niet gecombineerd met een afbeelding zoals een dier, symbool of mandala. 


Mandala


Diepere betekenis Vooral lijnwerk, symmetrie, dotwork en vaak ook geometrische vormen, met een diepere betekenis en sierlijk karakter

Maori

Verhaal op je huid Ingewikkelde en specifieke combinaties van verschillende cirkelachtige vormen en figuren. Alle figuren samen vertellen een verhaal. 


Mehndi

Mooi ornament Bekende body art uit Zuid- Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Fijne lijntjes en patronen, die als ornamenten op de huid worden aangebracht. 


Mixed Styles

Kunstzinnige collage Verschillende stijlen in één tatoeage: kleur en zwart, fijne lijnen en water color, of bijvoorbeeld mandala en full color realistic. Een waar kunstwerk. 


Neo Traditional

Smeltkroes van stijlen Een illustratieve vorm van tatoeëren met vaak dunnere lijnen en meer detail dan bij old school. Ook een uitgebreider kleurenpalet en veelal semi-realistisch.


Polynesisch Portfolio

Tribals met betekenis Veel zwart, dikke en strakke lijnen en allerlei geometrische patronen; deze tribals zijn niet alleen erg mooi, maar dragen ook flink wat betekenis met zich mee.

  

New School

Lekker overdreven Zware omlijning, sprekende kleuren, en een vaak overdreven karakterisering van het figuur/subject van de tatoeage. 


Pop Art

Spierballentaal Superhelden en meesterwerken op je huid. Combinatie van artistieke vintage, bekende – en minder bekende – helden en stripfiguren, en vooral een heleboel creativiteit. 


Sketch Style

 

Houtskooltekening Schetsstijl, alsof de artiest het ontwerp rechtstreeks op je huid heeft getekend. Kan goed in combinatie met een andere stijl zoals mandala. 


Sleeve

Een mouw(tje) vol Tatoeages op verschillende plekken op de arm, in verschillende groottes en stijlen. Samen vormen ze een geheel. Full sleeve, driekwart, half of een kwart: het kan allemaal. 


Traditional / Old School 

Dikke lijnen, weinig kleuren Dikke buitenlijnen en naast het gebruik van zwarte inkt, ‘slechts’ enkele – traditionele – kleuren: geel, rood en groen, en soms paars en blauw. 


Trash Polka 

Rood, zwart en robuust Een collage van contrasterende, natuurlijke en (foto)realistische elementen, geometrische afbeeldingen en letters. Alleen rode en zwarte inkt worden gebruikt. Watercolor

Een aquarelschilderijtje Unieke tatoeage met levendige kleuren en een soepele mix van lijn- en ‘schilderwerk’. (Spetters en verfdruipers)


3D

Alsof het óp je huid zit Een driedimensionale tatoeage met perspectief, door het gebruik van specifieke schaduwtechnieken. Vaak erg realistisch: het lijkt alsof er een echte vlinder of spin op je huid zit.

Portfolio Instagram: https://www.instagram.com/dianatattooart

 
E-mailen
Map
Info
Instagram