Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

Je wilt een tattoo. Nu nog de allerbeste tattoo studio vinden. Diana Tattoo Art biedt alles wat je zoekt, en meer.

Persoonlijke aandacht 

Diana Tattoo Art,  is doordeweeks een ‘gesloten’ studio. Dat wil zeggen dat je er alleen op afspraak terechtkunt. Diana neemt alle tijd voor je en laten zich niet storen door inlopende bezoekers, telefoontjes – als wij tatoeëren nemen we de telefoon niet op – of andere afleiding.


Kwaliteit 
Black and grey, traditional, geometrisch, water color, mandala. Het maakt niet uit welk soort tattoo je wilt laten zetten; Diana kan het. Een all round tatoeëerder, mét een eerlijke mening. Natuurlijk mag je een bestaand ontwerp meenemen, iets dat jou raakt of aanspreekt, maar liever nog ontwerpen we zelf iets voor je. Bij Diana Tattoo Art vind je unieke en persoonlijke tattoos, altijd op maat gemaakt.

Tijd 
Een goede tattoo zetten kost tijd. Die neemt Diana voor je. Een afspraak bij ons betekent gegarandeerd alle tijd voor jou. Op relaxte wijze – koffie of thee? – bespreekt ze vragen, wensen en twijfels voordat ze echt aan de slag gaat. Bovendien kun je op meerdere momenten in de week, op afspraak, binnenlopen om ideeën, ontwerpen en prijsopgaven te bespreken.

Een info afspraak maken?

Dit kan met een afspraak. Deze is eenvoudig in te plannen via de site: info afspraak. 

Toe aan een tattoo?

   


  Diana van Kooten

   


  Heleen: “Een tattoo zetten is voor de meeste mensen spannend. Voor mij wel in ieder geval. Bij Diana Tattoo Art is het fijn dat je echt wordt betrokken bij het hele proces. Jij hebt het idee, zij de ‘know how’. Er wordt goed naar je geluisterd en ook wordt duidelijk besproken wat wel en niet kan. Tot slot krijg je goede nazorg en het belangrijkste….mijn tattoo’s zijn geweldig!!!


  unnamed_1
  unnamed_1
  unnamed (1)
  unnamed (1)
  F11806DC-BAF8-4BC4-A790-59B2A2E5FDEC
  F11806DC-BAF8-4BC4-A790-59B2A2E5FDEC
   
  E-mailen
  Map
  Info
  Instagram