Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

Diana Saarloos is de oprichter en eigenaresse van Diana Tattoo Art, All-round tattoo artiest en wijkt in haar werk het liefst af van de standaard. Het mixen van stijlen is hier een voorbeeld van. 

Zij heeft verschillende opleidingen in de creactieve sector gevolgd waaronder de Kunstacademie Haarlem, Mode & Kleding en reclametekenen. 

Op dit moment studeert ze Kunst en Cultuurwetenschappen aan de universiteit.

Eerder runde zij haar eigen bedrijf in Muurschilderingen maar na tien jaar besloot ze zich toe te leggen op het tatoeëren. Dit resulteerde in 2012 in de start van haar eigen studio, waar ze inmiddels fulltime aanwezig is. Diana woont in Haarlem, is getrouwd en moeder van twee jongens. 

Daarnaast ondersteunt Diana haar echtgenoot Ronald in zijn Kung Fu school. Naast het tekenen en schilderen heeft ze nog een grote passie, namelijk toneelspelen. 


De studio is een ‘gesloten shop’. Dat wil zeggen dat er alleen op afspraak gewerkt wordt. Diana heeft daar bewust voor gekozen omdat ze zo de tijd kan nemen om ontwerpen op maat te maken.  Er zijn dus geen voorbeeldboeken waaruit gekozen kan worden. Diana kan je wel helpen om jouw idee uit te werken tot een persoonlijk ontwerp. 

Al vanaf jonge leeftijd is Diana dol op tekenen en schilderen. Een specifieke voorkeur voor een stijl heeft zij niet. Iedere opdracht wordt op zijn eigen manier benaderd en juist dat maakt het werk zo bijzonder en interessant. Soms is het ontwerp eenvoudig, maar het verhaal erachter weer complex. Of juist andersom… 


Voor meer info of een afspraak kun je mailen of zelf een intake gesprek inplannen via de website. Onder ‘contact‘ staan alle gegevens. Voor portfolio’s kun je hier kijken.


 
E-mailen
Map
Info
Instagram