Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

Kosten 

Van tevoren
Wij geven liever geen prijsopgaven via e-mail, WhatsApp of Facebook. Het beste kun je even naar de shop komen. Niets spannends aan hoor: een kennismakingsgesprek is kosteloos en bovendien staan koffie en thee altijd voor je klaar. Maar lukt dat niet, of ben je al vaker geweest, dan mag je ook een mailtje sturen. 


Je hebt al een idee / ontwerp

Heb je al een idee en wil je er verder mee, dan kunnen we een afspraak maken. Je komt langs bij Diana Tattoo art en nemen we jouw ontwerp door. Het verdient de voorkeur om altijd eerst een gesprek te hebben: zo bereik ik een betere en snellere afstemming van het ontwerp. Dit blijft in 2024 ook gewoon kosteloos en vrijblijvend. 
Veel ideeën ontstaan na het zien van een afbeelding, bijvoorbeeld een foto op Pinterest of in een tijdschrift. Diana kan de afbeelding, wanneer deze niet geschikt is voor het maken van een tattoo stencil, bewerken. 
Afbeelding bewerken € 25,-

 

Je hebt een ontwerp nodig
Wanneer je idee misschien wel duidelijk is, maar het ontwerp nog (helemaal) niet, maakt Diana een ontwerp op maat. Aan de hand van het ontwerp geven wij je een richtprijs; deze is opgebouwd uit het aantal uur dat we denken ermee bezig te zijn. 

Ontwerp kleine tattoo € 25,-
Ontwerp grote tattoo  € 50,-

 

Het zetten
Als het ontwerp besproken is, maken we een afspraak voor het zetten. Diana gaat ná het plannen van een afspraak aan de slag met tekenen. Met andere woorden: de schets wordt vlak voor het zetten afgerond. 

Bij het maken van de afspraak vraagt Diana altijd om een aanbetaling van 25,-- per afspraak. De aanbetaling wordt bij de laatste afspraak verrekend, of met andere woorden: van het totaalbedrag afgehaald. Zodra Diana de aanbetaling heeft ontvangen, is een geplande afspraak definitief.

Tatoeëren is niet goedkoop. Om kwaliteit en hygiëne te waarborgen, zijn het gebruik van de juiste materialen en goede voorzorg noodzakelijk. Hierom geldt bij Diana Tattoo Art altijd een vast starttarief, ongeacht de grootte van de tattoo. Dus ja: ook bij een kleine tattoo, waarbij Diana bepaalt wat ‘klein’ is. 

Minimumtarief kleine tattoo€ 90,-


Vanaf 14 januari 2022  zijn de uurtarieven voor tatoeëren als volgt: 
Uurtarief Diana € 125,00 (geldig in 2024) 

Na drie weken tot zes maanden geven wij garantie op nalopen
Soms heeft een tattoo na genezing een touch up nodig. Diana biedt de gelegenheid jouw nieuwe tattoo voor je na te lopen. Je mag hiervoor binnen drie weken en zes maanden na het zetten langskomen om dit kosteloos te laten doen. Kom je pas na zes maanden langs met deze wens? De garantie is dan vervallen; je kunt tegen het normale uurtarief geholpen worden.  Wanneer je een afspraak hebt staan voor het ‘nalopen’ en je komt deze niet na, dan vervalt ook de garantie en wordt bij een vervolgafspraak het normale tarief gerekend.
Wanneer je kleur echter de eerste keer niet goed pakt, dan moet deze nog een extra laagje. Dit valt niet onder ‘bijwerken’. 
E-mailen
Map
Info
Instagram