Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

Informatie

Wanneer je info over je ontwerp of tattoo op wilt vragen kan dit op twee manieren:

Je mag me natuurlijk altijd mailen. Dan is het wel goed om zo veel mogelijk info in je mail te zetten:
Het gewenste ontwerp (stuur je een foto mee)
De grootte van je tattoo
De stijl van het ontwerp (kleur of niet bv).
Op welke plek wil je je tattoo?

En vermeld alle andere dingen die ik moet weten, dan kan ik je ook gepaster antwoord geven. 

Je kunt langskomen in de shop. Dit kan alleen op afspraak. Voor ieders gemak werk ik met een online agenda. Je kunt dan zelf heel makkelijk een info gesprek inplannen op het moment dat het jou het beste schikt. Ik heb dan de tijd om met jou je ideetjes en wensen door te spreken. En je kunt zelf veel beter uitleggen of toelichten wat je wilt. Bij een cover is dit bijna altijd noodzakelijk. 

Wanneer je een afspraak in wilt plannen, dan kan dat hieronder. (je moet de cookies accepteren) Lukt dit niet, mail je me dan? Dan kijk ik of ik je afspraak in kan plannen in de agenda.


info-afspraken zijn niet voor bijwerken, hier mag je een mail voor sturen.


Het heeft altijd mijn voorkeur om eerst even de tattoo door te spreken. Dat ontwerpt voor mij makkelijker en dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken. Vooral wanneer je een cover wilt, dan is een bezoekje aan de shop zeker een must. Het is niet alleen mijn advies over een tekening of idee. We werken samen aan jouw tattoo.. 

Ik zet geen infinitytekens en silhouetvogels meer. Ook geen kleine tekst-tattoo's op de ribben. Als je vragen hebt, mail me.. ik beantwoord je vragen graag. Ik neem de telefoon eigenlijk nooit op. Het makkelijkst ben ik via de mail te bereiken. 

Hopelijk tot snel, Diana

 

 
E-mailen
Map
Info
Instagram