Diana Tattoo Art
all-round tattoostudio in Haarlem

Kun je alles weg 'coveren'?

Het antwoord is eigenlijk heel makkelijk.. "Nee, dat kan niet".

Wanneer de huid vol is met inkt kan er niets meer bij. Dus dat wil zeggen dat Diana er geen andere inkt meer overheen kan zetten. Maar wanneer kan dit dan wel? 

Wanneer een tattoo ouder is, dan is er vaak veel oude inkt verloren gegaan. Dan is er dus weer ruimte in de huid om nieuwe inkt aan te brengen. Het lukt het vaak wel om er nieuw werk overheen te zetten. (zie je oude tattoo doet soms mee). Doordat er dus wel al iets onder jouw cover zit, blijft de beschikbare ruimte voor de inkt beperkt. Om die reden is de speelruimte met een cover beperkt. Je kunt niet de volledige huidlaag gebruiken omdat er simpelweg al iets in zit.

Wanneer de huid echt nog te vol met inkt zit, kun je het beste de oude tekening wat laten oplichten dmv laseren. Dit kan dan bij een goede laser/huidtherapeut, bv. Cosmetique-Total of One Skin Clinic beide in Amsterdam. 

Zij kunnen je adviseren hoe lang en hoe vaak ze je huid kunnen behandelen voordat het weer bewerkbaar is. Er zijn veel verschillende klinieken waar je gelaserd kunt worden. Onderzoek goed waar je naar toe gaat. Goedkoop is vaak duurkoop. een stap terug
volgende stap


 
E-mailen
Map
Info
Instagram